Всичко е започнало
преди 6000 години...
Ледникът Фолгефона
Ледниците, фиордите, суровите условия за живот, са присъщи елементи на този пейзаж, непроменен от векове. Тази благородна и живописна земя е едно от последните места на Земята, недокосната от цивилизацията.
Традициите в производството на алкохол, датират от времето на викингите, които са развили специални предпочитания към бирата и медовината. Въпреки това, чак когато откриват загряващите качества на водката, тя се превръща в любимото питие на норвежците.
В продължение на векове, тези рецепти са подобрявани в търсене на технологията за създаването на перфектната водка, отразяваща най-високо норвежко качество.
Създадена от най-висококачествен спирт, добит от специален сорт норвежки, екологично отгледани картофи.

Петкратно дистилирана.


NORVEGIA VODKA, PACKSHOT


NORVEGIA SPIRITS AS

Henrik Ibsen gate 90
0255 Oslo, Norway

Адрес за кореспонденция:
P.O. BOX 2943 Solli
0230 Oslo
...когато в сърцето на Харденгер, тази ледена и спираща дъха земя, където високите планини са потопени в мистериозни фиорди, се намира безценен извор на кристално чиста вода:
Създадена в Норвегия, една от най-северните части на Земята. В планинска земя покрита с лед, в посока север - Nord Vagen
Именно тези сурови условия вдъхновяват хората, живеещи в тази мразовита страна да развият страст за производството на алкохол.
Оттогава, грижливо пазени и забулени в тайнственост, рецептите се предават от поколение на поколение, пазейки тайната за съставки, съхранение и производство.
Векове на изследване и търсене се увенчават със създаването на една изключителна водка с перфектно балансиран и хармоничен вкус.
Изключително чиста - дължаща се на кристално чистата вода от глетчера Фолгефона.
NORVEGIA VODKA, KV POSTER

Фамилия


Име


Имейл


Тема
Как можем да Ви помогнем?


Съобщението ви беше изпратно.
Благодарим ви.